Contact en lidmaatschap

In de eerste plaats willen wij ouders van een kind met RAD de mogelijkheid bieden om met lotgenoten in contact te komen. Daarvoor kan u telefonisch of via mail een afspraak maken.

Het kan in een kleine, besloten kring ten huize van één van onze leden of op een geschikte locatie bij u in de buurt, door u zelf te bepalen. Ook qua tijd en datum willen we zoveel mogelijk met uw voorkeur rekening houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, tussen 10u en 22u. Helaas hebben wij naast ons vrijwilligerswerk ook nog professionele en andere verplichtingen, waardoor wij niet altijd meteen kunnen antwoorden. Laat daarom uw telefoonnummer achter op het antwoordapparaat, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wenst u concrete informatie over een mogelijke therapie voor uw kind en/of voor uzelf, uw gezin? Hebt u vragen over de werking binnen de Integrale Jeugdzorg, of vragen van juridische aard? …

016 22 69 42

Wenst u even te spreken met een lotgenoot of wil u uw verhaal eens kwijt?

0491 08 34 72

Via e-mail zijn we steeds te bereiken op dit adres:

watnu@hechtingsstoornis.org

website:  www.hechtingsstoornis.org

Wenst u lid te worden? Vul dan onderstaande gegevens in en mail ze ons door.

Het lidmaatschap bedraagt 10 euro per gezin per jaar. Rekening nummer: BE39 7341 8818 1019. In ruil daarvoor krijgt u elk 4 maand een (digitale) nieuwsbrief, korting op sommige studiedagen (ook van andere, gerelateerde verenigingen) en voorrang op de oudercursussen « Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet » van vzw Sporen met wie wij samenwerken.

Meer info: www.opgroeieninveiligheid.be

Mail ons

1 + 4 = ?